Hero image

Meer bereiken met jouw online recruitment

Wij hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat jij online meer gekwalificeerde sollicitanten aantrekt. Een slimme recruitmentsite als conversiemagneet. En een feilloze integratie met jouw ATS-systeem voor een optimale wisselwerking tussen techniek en recruitment. Samen met onze partners zorgen we ook voor aansprekende content en doelgerichte marketingcampagnes. Daarom is PADDAP de one-stop-shop voor jouw online recruitment.

Ga direct naar een dienst

Corporate & employer branding
Werken-bij-site
Jobboard
W&S- en detacheringsite
ATS integratie
Display banners

Corporate & employer branding

De vertaalslag van jouw verhaal naar een heldere communicatiestrategie. Met branding of employer branding halen we het onderscheidende verhaal van jouw organisatie naar boven. Dit vertalen we naar uitingen die de doelgroep raken. We ontwikkelen verschillende campagnematerialen die we inzetten voor zowel online als offline communicatie.

Bekijk pronkstukken
megafoon

Werken-bij-site

Een conversiegerichte wervingssite voor jouw organisatie, volledig gericht op de kandidaat. Jouw corporate website is gericht op het aantrekken van nieuwe klanten en partners. Een werken-bij-site vertelt jouw verhaal aan je toekomstige collega’s. Door het toepassen van storytelling en slimme technieken veranderen we bezoekers in sollicitanten.

Bekijk pronkstukken
Douwe achter zijn laptop

Jobboard

Een online platform waar meerdere werkgevers nieuw talent kunnen aantrekken. Iedereen kent de grote jobboards zoals Indeed en Monsterboard en weet hoe succesvol deze zijn. Veel ondernemers zien kansen voor een jobboard in een specifieke niche. Wij ontwikkelen een schaalbaar en toekomstbestendig jobboard zodat jij je kunt richten op jouw business.

Bekijk pronkstukken
person-star

W&S- en detacheringsite

De ultieme website voor iedere recruitmentorganisatie. Een website voor een arbeidsbemiddelaar is anders dan een ‘werken-bij’. Hier hebben we het namelijk over de corporate website. Hier weten we zowel de recruitmentorganisatie als haar klanten sterk te profileren.

Bekijk pronkstukken

ATS integratie

Een feilloos recruitmentproces waarin de website en het ATS perfect samenwerken. Recruiters zijn geen techneuten. Daarom scheelt het veel tijd als het ATS in verbinding staat met de website. De website genereert sollicitaties die direct in het ATS binnenkomen. Ook wordt content op de website vanuit het ATS beheerd.

Bekijk pronkstukken
file-cloud

Display banners

Professioneel materiaal voor jouw wervingscampagne. Goede content is erg belangrijk om bij jouw potentiële kandidaat op de radar te komen. Wij ontwerpen, animeren en ontwikkelen display banners die opvallen. Hiervoor gebruiken we vaak HTML 5.

Bekijk pronkstukken
display-banner

Talentwave Solution Framework

Een vloedgolf aan kandidaten

All-in-one website oplossing voor jouw recruitmentsite. Wij bieden een uniek podium met slimme tools om jouw business te laten groeien.

  • Circle checkmark icon Slimme en moderne recruitmentsite oplossing
  • Circle checkmark icon Betaalbaar en maandelijks tarief
  • Circle checkmark icon Binnen één week live
  • Circle checkmark icon Altijd vooroplopen door jaarlijkse upgrades
  • Circle checkmark icon Jouw favoriete vacaturebanken & ATS gekoppeld
Werken-bij-site Recruitment bureau site

Meer online sollicitanten voor jouw bedrijf?

Spar erover met Thijs!

One-stop-shop

Een recruitmentsite is nog geen totaaloplossing. Om daadwerkelijk sollicitaties te genereren, is professionele content en een goede marketingcampagne nodig. Wij zorgen voor een oplossing van strategie tot sollicitant. Samen met onze partners creëren we rake recruitmentvideo’s, regelen we fraaie fotografie en schrijven we verleidelijke vacatureteksten. Daarnaast rollen we jouw wervingscampagne uit via social media, Google, vacaturebanken en niche-sites. Daarom is PADDAP jouw one-stop-shop.

Contact