Global recruitment website geïntegreerd met SmartRecruiters

Samskip is één van Europa’s grootste transportbedrijven. Het hoofdkantoor van Samskip is gevestigd in Rotterdam, maar Samskip heeft 24 kantoren in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië en Australië.

Vanwege internationale uitbreiding en schaarste op de arbeidsmarkt zijn wij gevraagd een nieuwe recruitment website te ontwikkelen voor Samskip global.

Resultaat

API-koppeling

Job Alerts

Koppeling vacaturebanken

SEO optimalisatie

Website

Het totaaltraject

Van strategie tot optimalisatie

Een volledig traject met één centraal doel: het realiseren van een toekomstbestendige, goed converterende recruitment website waar Samskip de komende jaren op kan vertrouwen. Volledig geïntegreerd met de recruitment software van SmartRecruiters.

Creëren.

Structuur en volledige integratie

Het Touch Tell Sell model biedt handvatten voor een optimale structuur. Een goede landing, pakkende storytelling en converterende vacaturepagina’s.

De website werkt 1-op1 met de recruitment software van SmartRecruiters waardoor vacatures vanuit het ATS automatisch worden gepubliceerd op de website en sollicitanten ingeladen worden binnen het ATS.

“We zijn zeer tevreden over de samenwerking met PADDAP. Cijfers wijzen uit dat onze website veel vaker bezocht wordt en we krijgen veel positieve reacties. Dit hebben we door het snelle schakelen en continue feedback kunnen realiseren.”

Iris Keemink, Human Resources Business Partner

Presteren.

1000 sollicitanten in 4 maanden tijd

De website is volledig geoptimaliseerd om grote bezoekersaantallen aan te kunnen. Om organisch verkeer te stimuleren is de technische SEO in orde gemaakt en worden vacatures automatisch gepubliceerd op vacaturebanken zoals Indeed en Google for Jobs.

Naast de technische optimalisatie schakelt Samskip partner VONQ in voor job marketing campagnes. Dit met prachtig resultaat: 1000 sollicitanten in 4 maanden tijd!

Optimaliseren.

Onderhoud en doorontwikkeling

Maandelijks wordt de API-koppeling met SmartRecruiters onderhouden en worden updates binnen de website proactief doorgevoerd. Reguliere wijzigingen worden doorgevoerd op basis van een reactieve Service Level Agreement. Dit tezamen zorgt voor een optimale werking en zeer prettige samenwerking.

Op zoek naar een converterend
wervingskanaal?

Fijke denkt graag mee