Maatwerk WordPress recruitment website voor IT-Professionals

Een maatwerk Wordpress recruitment website voor IT-Professionals.

Resultaat

Job Alerts

Vacature filter

Website

Development

Van webdesign naar website

De missie van TNG Staffing is duidelijk: het verbinden van opdrachtgevers en Professionals in de IT-wereld. Aan ons de taak om een volledig maatwerk WordPress website te ontwikkelen waarmee TNG Staffing haar missie kan bereiken.

Creëren.

Wordpress op maat

Na het uitwerken van de technische strategie zijn wij begonnen met de ontwikkeling. De website omvat een uitgebreid filtersysteem waarmee Professionals door de openstaande vacatures kunnen zoeken. Om de Professionals ook een mogelijkheid te bieden om altijd up-to-date te zijn omtrent de nieuwe opdrachten is er een een job-alert systeem ontwikkeld. Hiermee worden Professionals op de hoogte worden gehouden van nieuwe opdrachten binnen hun specialistische vakgebied.

“Vanuit TNG Staffing hebben wij prettig kunnen samenwerken met PADDAP. Het gehele project is binnen zeer korte tijd gerealiseerd. PADDAP is een bedrijf dat mee wilt denken en komt met oplossingen.”

Dennis Stam, Online Marketeer, TNG Staffing

Presteren.

Klaar voor resultaat

Omdat TNG zelf actieve marketing gaat draaien met de website hebben wij de site klaar gemaakt om goed te kunnen presteren. De website is voor de oplevering volledig geoptimaliseerd. Hierbij is onder andere de website technisch goed ingesteld voor SEO en bevatten alle pagina's de juiste de meta teksten.

Optimaliseren.

Onderhoud en doorontwikkeling

Om stabiliteit nu en in de toekomst te waarborgen heeft TNG ervoor gekozen ook een onderhoudstraject met ons in te slaan. Hierdoor blijft de website up-to-date en vind er waar nodig optimalisatie plaats.

Benieuwd wat maatwerk WordPress
voor jou kan betekenen?

Fijke helpt je graag.