Over ons
maak kennis met ons team

Wij zijn een team van specialisten dat zich iedere dag inzet om oplossingen te creëren die ambities écht realiseren. Samen met onze klanten ontwikkelen wij digitale omgevingen die sterk bijdragen aan de groei van hun bedrijf.

Founder
Business Development

Douwe Klomp

Het is mijn passie om bedrijven te helpen met digitaliseren en innoveren. Ik begeleid bedrijven in het oplossen van hun vraagstukken door groeitrajecten op te zetten. Hierin staan techniek, creativiteit en business altijd centraal.

Founder
Marketing & Sales

Thijs van den Berg

Als contactpersoon voor nieuwe en bestaande klanten ben ik continu op zoek naar kansen. Op basis van mijn expertise adviseer ik klanten in het kiezen van de juiste richting. Daarnaast zorg ik ervoor dat de beoogde doelstellingen daadwerkelijk worden gerealiseerd.

Founder
Projectmanagement

Fijke van Zijp

Met mijn kennis en passie voor de online wereld ben ik het aanspreekpunt voor al onze klanten. Gedurende het project stuur ik ons team aan en begeleid ik de klant om het maximale resultaat te bereiken. Ik streef ernaar om de verwachtingen van onze klanten continu te overtreffen.

“This is where your magic happens”

Back-end Development

Sander van der Knaap

Als Back-end Developer is het mijn taak om jouw website, platform, webshop of applicatie optimaal te laten presteren. Continu verdiep ik mezelf in de allernieuwste technieken om hoogstaande functies te kunnen ontwikkelen. Hier krijg ik mijn dagelijkse portie energie van!

Front-end Development

Jouri de Ligt

Als Front-end Developer is het mijn taak om te zorgen dat website bezoekers een optimale beleving ervaren. Dit lukt alleen maar als ik mijzelf up-to-date houd van de nieuwste en modernste ontwikkelingen op het gebied van programmeertalen. Het is mijn doel om de meest fantastische UX-creaties werkelijkheid te maken.

Full stack Development

Stef de Kramer

Een website, koppeling of applicatie die er goed uitziet is tegenwoordig niet meer voldoende. De hele beleving eromheen is net zo belangrijk. Alle functies moeten zo efficiënt en snel mogelijk functioneren. Door de nieuwste technologiëen te gebruiken is dit mogelijk en blijft het werk ook altijd uitdagend!

Development (intern)

Sabrina Wor

Als developer doe ik er alles aan om hoogwaardige software te ontwikkelen. Dit doe ik door zoveel mogelijk nieuwe dingen te leren en mijn uitstekende best te doen op de opdrachten die ik gedurende mijn stageperiode krijg.

UX/UI Design

Thomas Graafmans

Tijdens het ontwerpen van sprekende visuele designs zet ik mijn creativiteit in om de verwachtingen van onze klanten continu te overtreffen. Ik streef naar de beste gebruikerservaring om het maximale resultaat te behalen voor onze klant.

UX/UI Design (intern)

Anne Luijendijk

Creatief bezig zijn vind ik het leukste dat er is. Als je goed om je heen kijkt is overal over nagedacht. Naast visuele designs maken houd ik me dan ook voornamelijk bezig met het ontwerpen van een aangename en betekenisvolle gebruikerservaring.

Sales

Wessel Bakker

Met een enthousiaste instelling zal ik de salesafdeling ondersteunen om op hun top te blijven. Dagelijks ontmoet ik nieuwe mensen om uiteindelijk nieuwe duurzame relaties op te bouwen. Op deze manier zorg ik er voor dat de motor van PADDAP blijft draaien.

Campagne manager

Jennifer The

Als campagne manager heb ik nauw contact met klanten zodat er mooie campagnes uitgerold kunnen worden. Dit wordt gerealiseerd door het creëren van waardevolle content en het bereiken van de juiste doelgroep. Ik streef altijd naar het bereiken van nieuwe succesverhalen.

Marketing (intern)

Tijn Wasbauer

Creativiteit is mijn kracht en deze kracht gebruik ik voor het bedenken, vormgeven en lanceren van marketingcampagnes. Ik lever een zeer belangrijke bijdrage als het gaat om het promoten van producten, diensten of het bereiken van nieuwe collega’s.

Campagne manager

Nordin van Mil

Ik haal energie uit het helpen van mensen. Daarin ben ik flexibel en altijd bereid om een stapje extra te zetten. Ik heb een passie voor sales en recruitment en help onze klanten om hierin een goed presterende strategie op te zetten.

Marketing (intern)

Jeffrey Soo

Ik ga altijd doelbewust, nauwkeurig en vooral met plezier te werk. Het werken met verschillende klanten geeft mij energie en daarnaast veel mogelijkheden om nieuwe dingen te ontdekken en mijzelf te ontwikkelen.

Lijkt het je leuk
om ons te leren kennen?

Douwe plant dit graag met je in