Over ons
maak kennis met ons team

Wij zijn een team van specialisten dat zich iedere dag inzet om oplossingen te creëren die ambities écht realiseren. Samen met onze klanten ontwikkelen wij digitale omgevingen die sterk bijdragen aan de groei van hun bedrijf.

Founder
Business Development

Douwe Klomp

Het is mijn passie om bedrijven te helpen met digitaliseren en innoveren. Ik begeleid bedrijven in het oplossen van hun vraagstukken door groeitrajecten op te zetten. Hierin staan techniek, creativiteit en business altijd centraal.

Founder
Marketing & Sales

Thijs van den Berg

Als contactpersoon voor nieuwe en bestaande klanten ben ik continu op zoek naar kansen. Op basis van mijn expertise adviseer ik klanten in het kiezen van de juiste richting. Daarnaast zorg ik ervoor dat de beoogde doelstellingen daadwerkelijk worden gerealiseerd.

Founder
Projectmanagement

Fijke van Zijp

Met mijn kennis en passie voor de online wereld ben ik het aanspreekpunt voor al onze klanten. Gedurende het project stuur ik ons team aan en begeleid ik de klant om het maximale resultaat te bereiken. Ik streef ernaar om de verwachtingen van onze klanten continu te overtreffen.

“This is where your magic happens”

Back-end Development

Sander van der Knaap

Als Back-end Developer is het mijn taak om jouw website, platform, webshop of applicatie optimaal te laten presteren. Continu verdiep ik mezelf in de allernieuwste technieken om hoogstaande functies te kunnen ontwikkelen. Hier krijg ik mijn dagelijkse portie energie van!

Front-end Development

Jouri de Ligt

Als Front-end Developer is het mijn taak om te zorgen dat website bezoekers een optimale beleving ervaren. Dit lukt alleen maar als ik mijzelf up-to-date houd van de nieuwste en modernste ontwikkelingen op het gebied van programmeertalen. Het is mijn doel om de meest fantastische UX-creaties werkelijkheid te maken.

Full stack Development

Stef de Kramer

Een website, koppeling of applicatie die er goed uitziet is tegenwoordig niet meer voldoende. De hele beleving eromheen is net zo belangrijk. Alle functies moeten zo efficiënt en snel mogelijk functioneren. Door de nieuwste technologiëen te gebruiken is dit mogelijk en blijft het werk ook altijd uitdagend!

UX/UI Design

Thomas Graafmans

Tijdens het ontwerpen van sprekende visuele designs zet ik mijn creativiteit in om de verwachtingen van onze klanten continu te overtreffen. Ik streef naar de beste gebruikerservaring om het maximale resultaat te behalen voor onze klant.

UX/UI Design

Lisa Olsthoorn

Creativiteit staat centraal in mijn leven. Het voortdurend bijhouden van trends en technologiëen blijft een leuke, maar vooral interessante uitdaging. Tijdens mijn werk focus ik niet alleen op wat grafisch aantrekkelijk is, maar focus ik ook op een logische ‘flow’ in het webdesign.

Sales

Wessel Bakker

Met een enthousiaste instelling zal ik de salesafdeling ondersteunen om op hun top te blijven. Dagelijks ontmoet ik nieuwe mensen om uiteindelijk nieuwe duurzame relaties op te bouwen. Op deze manier zorg ik er voor dat de motor van PADDAP blijft draaien.

Campagne manager

Jennifer The

Als campagne manager heb ik nauw contact met klanten zodat er mooie campagnes uitgerold kunnen worden. Dit wordt gerealiseerd door het creëren van waardevolle content en het bereiken van de juiste doelgroep. Ik streef altijd naar het bereiken van nieuwe succesverhalen.

Marketing (intern)

Nordin van Mil

Ik haal energie uit het helpen van mensen. Daarin ben ik flexibel en altijd bereid om een stapje extra te zetten. Ik heb een passie voor sales en recruitment en help onze klanten om hierin een goed presterende strategie op te zetten.

Lijkt het je leuk
om ons te leren kennen?

Douwe plant dit graag met je in