Krachtige recruitment site voor groot advocatenkantoor

DVDW Advocaten is in korte tijd uitgegroeid tot een top 50-advocatenkantoor in Nederland met kantoren in Den Haag en Rotterdam. Om verdere groei met betrokken en daadkrachtige advocaten te stimuleren mochten wij bijdragen door het ontwikkelen van de nieuwe werken-bij website.

Resultaat

Recruitment kanaal

SEO optimalisatie

Storytelling

Website

Development

Van webdesign naar website

In samenwerking met onze partner ClubgeistBVH hebben wij de website voor DVDW Advocaten ontwikkeld. Als basis voor het development verzorgde ClubgeistBVH een strak, modern webdesign volledig in de style van het vernieuwde employer-brand.

Creëren.

Meer dan enkel vacatures

Om de potentiële werknemers een compleet beeld te geven wat DVDW Advocaten te bieden heeft zijn er niet alleen vacatures op de website te vinden, maar ook verhalen, events en nieuwsitems. Door gerelateerde relaties worden de juiste verhalen onder de juiste vacatures getoond en krijgen bezoekers altijd relevante content te zien. Daarnaast hebben we via dynamische modules ervoor gezorgd dat er een goede consistentie in de website zit. Dit zorgt voor eenheid en rust.

“Trots op het resultaat. Gelet op de positieve reacties op de website en reflecties op de vacatures spreekt de nieuwe website de doelgroep aan!”

Pieter Smits, Directeur, DVDW

Presteren.

Google for Jobs voor meer zichtbaarheid

Om de website optimaal te kunnen laten presteren zijn alle afbeeldingen en video's geoptimaliseerd. Hierdoor is een snelle website ontstaan met hoge kwaliteit afbeeldingen. Daarnaast worden alle vacatures geïndexeerd door Google for Jobs waardoor deze goed vindbaar zijn in de Google vacature widget.

Optimaliseren.

Optimalisatie door DVDW

Om in de toekomst de vacatures up-to-date te houden en bijpassende nieuws items te kunnen publiceren is de website zo ingericht dat DVDW Advocaten zonder technische kennis de website in eigen beheer heeft.

Benieuwd of een 'werken-bij' website
voor jou een oplossing kan zijn?

Fijke helpt je graag.