Hero image

Schaalbaar jobboard voor cloudspecialisten

Bekijk de website Arrow right
Klant: logo-colab

Doorlooptijd: 14 Weken

Hero image

Matchmaker voor cloud specialisten

Cloudvacatures.nl is een platform dat faciliteert in het maken van de ultieme match tussen werkgever en werknemer. Doordat het platform zich richt op een specifieke niche zijn alle vacatures relevant voor de bezoeker. De werkgever kan zichzelf presenteren en vacatures plaatsen op het platform door het afnemen van een job slot.

Slider item 0Slider item 1Slider item 2Slider item 3

De strategie

De werkgever ontvangt sollicitanten niet binnen het platform. Wanneer een bezoeker op ‘solliciteren’ klikt wordt hij doorgestuurd naar de website van de werkgever. Zo werkt het platform hoofdzakelijk als leadgenerator en hebben werkgevers inzicht in het aantal gegenereerde klikken.

Hero image

PADDAP is een professionele en kundige partij die ons platform vanaf het eerste design heeft opgebouwd. Naast de zeer korte lijntjes en snelle oplevering ben ik vooral blij met de proactieve houding om ons product nog beter te maken. Ik ben zeer te spreken over de geleverde kwaliteit en de nazorg die binnen de scope van het project is opgenomen. Het is niet voor niets dat we een nieuwe samenwerking zijn aangegaan.

Radboud van der Kooi, Eigenaar, cloudvacatures.nl